Protocol van Accept the Experience

 

1
Ik heb geen advertenties staan op mijn website. Elke schijn van (sluik)reklame is onbedoeld en als ik aan zogenoemde “Affiliate Marketing” zou doen, dan zal ik dat te allen tijde duidelijk maken. Tot nu toe heb ik dat nooit eerder gedaan. Ook bied ik mijn producten noch diensten aan via derden.

2
Alles wat ik schrijf komt uit mijn eigen praktijk en inzichten. Als ik iemand citeer dan vermeld ik dat met een link naar de betreffende publicist. 

3
De verhalen, cases en voorbeelden in mijn blogs zijn echt en hebben plaatsgevonden. De namen van de betrokken personen zijn verzonnen omdat ik iedereen waarmee ik heb samengewerkt respecteer en wil beschermen.

4
Ik schrijf deze blogs omdat ik Nederland wil verlossen van managers die hiërarchisch boven medewerkers staan. Mensen hebben leiders nodig. Geen (be)heersers.