LeiderZijn®

Leiderzijn® is net een stapje verder dan leiderschap. Leiderschap komt uit boekjes; leiderzijn® uit jezelf. Een concept door mijzelf ontwikkeld en getest op succes.

LeiderZijn®

LeiderZijn®

Een leider leidt
Een leider hoeft niet het beste jongetje van de klas te zijn. Een leider moet vooral zijn team leiden. Weten wat het team nodig heeft. En wanneer. De deur openlaten heeft niets te maken met een leider te zijn. Ook al denken veel mensen van wel. Ben jij een leider en weet jij wanneer iedereen in je team jarig is? En handel je er naar? Of wanneer iemand voor onderzoek naar het ziekenhuis moet? Of de partner thuis? Dit zijn maar enkele voorbeelden waar een team team zich lekker en thuis bij voelt.

Doe jij het zo?
Bescherm jij als leider jouw team zonder angst wat jou zou kunnen overkomen? Leid jij je team waar het zich beschermd voelt. Vrij om buitengewone dingen te presteren? Denk jij daar wel eens aan? Denkt jouw leidinggevende ook zo? Geeft hij jou ook de ruimte die je nodig hebt om te groeien en te excelleren? Lees dit blog maar om te begrijpen wat ik bedoel met LeiderZijn.

Wil jij een leidinggevende of LeiderZijn®?
Hoe vaak raadpleeg je je literatuur van je leiderschap cursussen? Ken jij al die tabellen en kwadranten uit je hoofd om te bepalen wat je volgende stap is? Of weeg je af wat verstandig is om te doen en dan nog twijfelen of dat de beste stap is? Dit zijn allemaal vragen die opgeleide leiders zichzelf stellen. Teveel in het hoofd. Te weinig of niet in het hart. Als je twijfelt of jouw team je nog wel als leider ziet, bel me op. Dan praten we erover. Misschien kan ik je helpen. Als je denkt dat het tijd is om van manager naar leider te gaan, kan ik je de weg wijzen. Als je besluit om LeiderZijn® te gaan toepassen, ben je op de juiste plek. Bel me op 06 – 12977 053

 protocol

Ga naar de Blogs
Ga naar de Video’s
Ga naar de Resultaten
Ga naar Contact
Ga naar AtheE
Ga naar Dagelijks Tijd Overhouden
Ga naar Ben jij dit?
Ga naar Leitmotivs®
Ga naar Dit Ben Ik