Dagelijks Tijd Overhouden

Hoe dagelijks tijd over te houden

Voorbij TimeManagement

Mijn verhaal
Het was op maandag 21 juni 2004. De langste dag van dat jaar. Om kwart voor acht ‘s ochtends in de Rotterdamse Metro op weg naar mijn werk. De week begon net en kwam nu al tijd tekort. Als ik aan mijn agenda dacht kreeg ik al kramp in mijn maag. Zoveel te doen. Zoveel afspraken. Plus de dagelijkse onaangekondigde ellende waarop ik op voorhand op mocht rekenen. Zo weinig tijd. Op deze dag besloot ik voor donker weer thuis te zijn.

 

Moedeloos en verslagen
Om kwart voor tien ‘s avonds dezelfde dag zat ik in de Rotterdamse Metro op weg naar huis. Ik wist dat ik mijn eigen belofte van eerder op die dag niet zou nakomen. Tegen de tijd dat ik thuis binnenstap is het donker. Als ik op de langste dag van het jaar niet voor donker kan thuiskomen van mijn 9 tot 5 kantoorbaan, dan lukt het nooit. Moedeloos en verslagen zak ik op de bank voor de tv.

 

Hoe doet hij het dan?
Sir Richard Branson legde lachend uit welk project hij nu weer succesvol had afgesloten. Sir Richard. Eigenaar van weet ik hoeveel multinationals. Succesvolle multinationals. Hij is rijk geworden door zijn harde werken. Maar hij heeft ook maar 24 uur in een dag. Net als ik. Net als iedereen. Toch kan hij zijn imperium runnen EN tijd overhouden voor leuke avontuurlijke projecten. Hoe doet hij het dan?

 

Een andere wijze van leven
Vanaf dat moment is er een knop bij mij omgeslagen. Ik ben gaan onderzoeken en testen. Ik moest uitzoeken wat ik fout deed. Ik moest mijn tijd anders gebruiken. En timemanagement was niet het antwoord. Ook ik had er enkele achter de rug. Zonder succes. Net als al mijn mede cursisten. Als het zou werken zou ik er niet enkele hebben moeten doen. Toch? Nee. Het moest anders. En ik ben er achter gekomen. Het resulteerde in een  andere wijze van  leven en een boek. Een boek bestaande uit vier delen:

 

1. Hoe heeft het zo ver kunnen komen
Hierin leer je welke externe condities en aannames jou zo ver hebben gekregen dat je denkt dat je het fout doet. De onzin van timemanagement en onmogelijkheid van multitasken.

2. De Ideale situatie
Ja, hoe ziet dat eruit? Iedereen heeft wel een beeld van hoe dat zou zijn. Omstandigheden die geheel naar jouw hand zijn gezet. Geen nare verrassingen meer. Perfecte balans tussen werk en privé.

3. Hoe pakken wij dit aan
Twee heren uit de recente geschiedenis zullen je helpen. Hun onderzoeken en bevindingen zullen je verbazen. Net zoals ze mij hebben verbaasd en uiteindelijk hebben geholpen om Dagelijks Tijd Over te houden.

4. Tijd over; wat nu?
Kan jij je het voorstellen? Dat je niet weet wat te doen omdat je tijd overhoudt? Geloof me, dat gebeurt! Het is een compleet andere mind setting die je niet bent gewend. En als je niet jezelf “re-set” tuimel je zo de valkuil in waarover één van de heren in deel deel 3 vertelt.

DTO leert je inzien hoe je in veel minder tijd resultaten levert. De bedrijfsdoelstellingen zijn een lachertje. En je bent nu elke dag op tijd thuis. Op tijd om de rest van je leven te leven. Of het nu vrienden bezoeken is of je hobby uitoefenen.
Het is een ideale module wanneer je niet toekomt aan je doelstellingen met het (gereduceerd) personeel dat tot je beschikking staat.

Jij kan het e-boek Dagelijks Tijd Overhouden gratis downloaden om er al vast meer over te lezen

 

Meer weten?
Als je geïnteresseerd bent in een relaxt leven zonder professionele kwaliteit te moeten inleveren, neem contact met mij op. Als je het zat bent om het gevoel te hebben dat je de kar alleen moet trekken, laat mij je helpen. En als je niet meer met een schuldgevoel kan of wil leven, dan ben ik er voor jou. Jij hoeft het wiel niet nogmaals uit te vinden. Profiteer van mijn ervaringen en vondsten. Jij hebt geen tijd meer te verliezen. Je hebt geen tijd om uit te zoeken hoe het wel lukt. Daar heb jij het te druk voor.

 protocol

Ga naar de Blogs
Ga naar de Video’s
Ga naar de Resultaten
Ga naar Contact
Ga naar AtheE
Ga naar Ben jij dit?
Ga naar LeiderZijn®
Ga naar Leitmotivs®
Ga naar Dit Ben Ik