AtheE

Als je dit vreemd vindt, dan begrijp ik het. AtheE is een acroniem voor mijn bedrijfsnaam: Accept the Experience

 

company logo
Accept the Experience is het complete plaatje. Bestaande uit verschillende puzzelstukjes. Elk stukje kan het stukje zijn dat jij nodig hebt om de businessleider te worden die je team nodig heeft.

 • Dagelijks Tijd Overhouden (en toch alles gedaan krijgen)
  Als tijdgebrek jou weerhoudt om de mensen te leiden en hen de aandacht te geven die zij verdienen, dan heb ik dat puzzelstukje voor jou: lees hier er meer over hoe je dat in 4 stappen leert doen. 
 •  LeiderZijn®
  Er zijn tientallen varianten op leiderschap. De één nog leuker dan de andere. Maar ze hebben allemaal hetzelfde gemeen: ze laten je geloven dat je ze allemaal nodig hebt om een succesvolle leider te zijn. Wat te denken van situationeel leiderschap? Of inspirerend leiderschap? 
  Authentiek, Bezielend, Creërend, Creatief, Dienend, Duurzaam, Flexibel, Integer, Ondernemend, Ondersteunend, Persoonlijk, Prikkelend, Verantwoord, Verbindend, Visionair, Vormend, Waarachtig en zelfs X-factor Leiderschap! Kijk hier hoe het anders kan.
 • Leitmotivs®
  Hoe vaak zou je willen weten wat de ander écht bedoelt. Wat is werkelijk zijn wens? Zijn bedoeling? Er is een manier om op integere wijze achter de ware gedachten van je gesprekspartner te komen. Het toont je welke vragen je moet stellen. Welke kant het gesprek op moet gaan, zodat de ander zich volledig begrepen voelt. Als leidinggevende of adviseur moet je deze vaardigheid hebben. Begrijp door welke van deze 4 menselijke oer behoeften jouw gesprekspartner zich laat leiden.
 protocol

Ga naar de Blogs
Ga naar de Video’s
Ga naar de Resultaten
Ga naar Contact
Ga naar AtheE
Ga naar Ben jij dit?
Ga naar LeiderZijn®
Ga naar Leitmotivs®
Ga naar Dit Ben Ik